Sulejmani en Aissati niet met Ajax naar De Kuip

Ger
30 januari 2010, 13:47   Bijgewerkt: 30 januari 2010, 15:57

Het teleurstellende bekeroptreden tegen NEC heeft gevolgen voor Miralem Sulejmani en Ismail Aissati. Ajax-trainer Martin Jol heeft beide spelers niet opgenomen in zijn selectie voor de Klassieker tegen Feyenoord, zondag in Rotterdam.

Met Sulejmani en Aissati in de basisopstelling wist Ajax woensdag in de kwartfinale van de KNVB Beker slechts ternauwernood af te rekenen met NEC. Pas diep in de verlenging scoorde de Amsterdamse club in de eigen ArenA de beslissende treffer (3-2). Sulejmani en Aissati werden allebei voor het einde van de reguliere speeltijd al naar de kant gehaald.

Aanvoerder Luis Suarez keert zondag terug bij Ajax. De Uruguayaan ontbrak tegen de Nijmegenaren vanwege een schorsing. Urby Emanuelson is voldoende hersteld van een enkelblessure. Daarnaast is Eyong Enoh na zijn avontuur met Kameroen op de Afrika Cup weer beschikbaar voor Jol, die ook Christian Eriksen en Hyun Jun Suk heeft opgenomen in zijn selectie.

Ajax bezet momenteel de derde plaats in de Eredvisie met 42 punten uit 19 duels. Feyenoord heeft na evenveel competitiewedstrijden vier punten minder dan de hoofdstedelingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen