McClaren: "Nog acht interessante wedstrijden"

Ger
7 maart 2010, 18:25

FC Twente-coach Steve McClaren is blij met de herwonnen koppositie in de Eredivisie. Maar de Engelsman kon zondag onmogelijk tevreden zijn over het vertoonde spel in Waalwijk, waar hekkensluiter RKC met 1-0 was verslagen.

McClaren: "We wisten dat ons een moeilijke wedstrijd te wachten stond en dat is het ook geworden, op een moeilijk veld. Ons staan nog acht interessante wedstrijden te wachten. PSV en Ajax winnen soms gemakkelijk, dat lukt ons niet. We hebben drie belangrijke punten binnen en gaan nu weer verder, vrijdag is de volgende klus. Kalm blijven de komende weken, dat staat ons te doen."

Dankzij de krappe zege in Waalwijk gaat FC Twente op de ranglijst voorbij PSV, dat zaterdag verloor bij NAC Breda (2-1). De Eindhovenaren kenden daarmee een slecht begin van een lastige fase. Volgende week gaan ze op bezoek bij Ajax. Daarna komt FC Twente naar Brabant. De Tukkers, die vrijdag eerst in de Veste nog tegen ADO Den Haag spelen, hebben twee punten voorsprong op PSV. Het verschil met Ajax is zes punten.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen