Mourinho met Inter plaaggeest voor Chelsea

Ger
16 maart 2010, 22:37   Bijgewerkt: 16 maart 2010, 22:51

José Mourinho heeft zijn oud-werkgever Chelsea dinsdag pootje gelicht in de achtste finale van de Champions League. Na de 2-1 zege in San Siro was de Portugese coach met Internazionale ook in Londen de sterkste: 0-1. Samuel Eto'o tekende op aangeven van Wesley Sneijder voor het enige doelpunt.

Chelsea mocht zich overigens beklagen dat het voor het rustsignaal geen penalty kreeg. Zo werd Branislav Ivanovic in het strafschopgebied onderuit getrokken en werkte Walter Samuel zijn directe tegenstander Didier Drogba zonder blikken of blozen naar de grond. Beide incidenten vonden plaats tijdens een hoekschop, maar de Duitse scheidsrechter Wolfgang Stark nam de overtredingen niet waar.

Na de doelwissel beet Chelsea met een venijnige uithaal van Malouda (redding Julio Cesar) als eerste van zich af. Langzamerhand nam Inter het initiatief over, waarbij Sneijder zich geregeld liet zien. De Oranje-international manoeuvreerde zowel Goran Pandev als Diego Milito in kansrijke positie, maar beide aanvallers faalden in de afwerking. Eto'o schatte een pass van Sneijder in de 78e minuut wél op waarde: 0-1. Het doelpunt ontnam Chelsea direct alle hoop op een plek in de kwartfinale. Drogba toonde zich in de slotfase een slechte verliezer door na te trappen in de richting van Motta. Het leverde de Ivoriaan rood op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen