Bookmaker geeft Sporting weinig kans in topper

Ger
13 april 2010, 10:35   Bijgewerkt: 13 april 2010, 11:58

Benfica heeft dinsdagavond een belangrijke klus te klaren op weg naar de Portugese landstitel. De lijstaanvoerder speelt voor eigen publiek tegen Sporting Lissabon, één van de belangrijkste duels van het jaar in het Zuid-Europese land.

Voor Benfica staat de wedstrijd in het teken van herstel. Een overwinning op de aartsrivaal zal de zure smaak van de uitschakeling in de Europa League tegen Liverpool wat wegspoelen. Daarnaast brengt een zege de Encarnados weer een stapje dichter bij het kampioenschap. Hoewel Sporting in de rangschikking op ruime achterstand staat, zal de overwinning niet zomaar cadeau worden gegeven. Zij zien nog liever nummer twee Braga met de titel aan de haal gaan dan de stadsgenoten van Benfica.

De thuisploeg is in een vol Estadio da Luz uiteraard wel de grote favoriet voor dit treffen. De inzet van een enkele euro levert bij wedkantoor Unibet 1,65 euro op bij een zege van Benfica. Wie daarentegen in durft te zetten op Sporting krijgt 5,5 maal de inzet. De goals van de wisselvallige bezoekers zullen hoogstwaarschijnlijk moeten komen van de sterspeler in de spits Liedson (foto). Er valt maar liefst 4,10 euro te verdienen voor elke ingezette euro op een treffer van de Braziliaanse Portugees. Zijn collega spits bij Benfica, de Paraguayaan Cardozo, krijgt een quotering mee van 2,70 tegen 1 voor een doelpunt in de partij.

Bij Unibet is een gevarieerd aanbod aan weddenschappen mogelijk, zowel voor als tijdens de wedstrijd. Het duel is bovendien gratis te volgen via de Live Stream op de website van het wedkantoor, zoals overigens alle belangrijke confrontaties in de Portugese Liga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen