Guardiola wil busreis niet als excuus gebruiken

21 april 2010, 09:25

Wie de wedstrijden van FC Barcelona tegen Arsenal en Inter naast elkaar legde, moet wellicht het gevoel hebben gehad dat Lionel Messi en consorten dinsdag hun tweelingbroers naar Milaan gestuurd hadden. De Catalanen waren geen schim van de ploeg die over twee wedstrijden gehakt maakte van Arsenal en verloren met 3-1. Een dikverdiende nederlaag, weet ook trainer Josep Guardiola.

"Inter heeft zijn eigen spelletje gespeeld, met snelle aanvallers. We hadden daar geen antwoord op en waren voorin niet zo effectief als normaal", aldus de coach, die de veertien uur durende busreis naar Milaan niet als excuus wil gebruiken voor het matige optreden van zijn ploeg. "Er zijn geen excuses. Natuurlijk was onze reis lang, maar ons verlangen om de finale te bereiken zou dat moeten compenseren."

Door de 3-1 nederlaag gaat het voor FC Barcelona een hels karwei worden om voor de tweede opeenvolgende keer de Champions League-finale te bereiken. "Maar we hebben nog een kans. We gaan voor eigen publiek keihard ons best doen. Als we in een iets hoger baltempo gaan spelen, is van alles mogelijk", blijft hij positief.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen