Forlan bezorgt Atletico Europa League-winst

Ger
12 mei 2010, 23:18   Bijgewerkt: 13 mei 2010, 09:55

Atletico Madrid heeft de Europa League in de wacht gesleept. Diego Forlan bezorgde zijn Spaanse ploeg met twee doelpunten de zege op Fulham (2-1). Het team van trainer Quique Sanchez Flores had daar in de Nordbank Arena in Hamburg wel een verlenging voor nodig, maar op de winst was uiteindelijk helemaal niets af te dingen. 

Fulham leek al vroeg te worden afgetroefd in de finale, maar de onderliggende partij zorgde voor een verrassing. Simon Davies nam uit een voorzet de bal bij de tweede paal op zijn slof en verraste Atletico-doelman De Gea in de korte hoek. Het was eigenlijk het enige echte wapenfeit van Fulham, maar de finalisten gingen wel rusten met een gelijke stand. 

Het afbraakvoetbal van Fulham had zijn nut. Atletico Madrid raakte de creativiteit kwijt en verloor het tempo, dat in het eerste uur wel hoog lag. Voor de voetballiefhebber betekende het een slaapverwekkend eenrichtingsverkeer, want Atletico viel wel veel aan, maar creëerde geen fatsoenlijke kans. Zelfs de klasse van Agüero en Forlan was niet doorslaggevend. Het gevolg was dat er na negentig minuten nog geen winnaar bekend was. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen