Spanje weer op koers na winst op Honduras

21 juni 2010, 22:19   Bijgewerkt: 21 juni 2010, 23:04

Een overwinning in de laatste groepswedstrijd tegen Chili is voor Spanje voldoende om de tweede ronde van dit WK te halen. De Spanjaarden herstelden zich maandag tegen Honduras van hun valse start tegen Zwitserland (0-1). De regerend Europees kampioen won met 2-0, maar die score had veel hoger uit kunnen vallen.

Met name Fernando Torres kon het zich verwijten dat de score niet hoger uitviel in Ellis Park. Alleen al voor rust kreeg de spits van Liverpool drie honderd procent kansen. Torres, terug in de basis na een lange knieblessure, miste echter scherpte.

Spanje scoorde dus te weinig, veel meer viel de ploeg niet te verwijten. Een nederlaag tegen Honduras zou uitschakeling betekend hebben, maar een stunt van de Midden-Amerikanen zat er geen moment in. Spanje begon scherp, was veel te goed voor de tegenstander en had halverwege al met 4-0 voor kunnen staan. En als de eindstand 6-0 of 7-0 geweest zou zijn, had ook geen Hondurees mogen klagen.

Wint Spanje niet van de Zuid-Amerikanen, kan het alsnog afgelopen zijn. Als Zwitserland wint van Honduras, en dat zit er dik in, kunnen de Spanjaarden inpakken bij een remise of een nederlaag tegen Chili. Spanje is er dus nog niet, maar door de winst op Honduras is de tweede ronde wel weer een stap dichter bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen