"Ik zei al: die Melo is helemaal gek in zijn kop"

2 juli 2010, 19:51   Bijgewerkt: 2 juli 2010, 20:57

Felipe Melo was zonder twijfel de grote blikvanger bij Nederland-Brazilië. De middenvelder stond met een geweldige pass aan de basis van de 1-0 van Robinho, kopte de 1-1 achter zijn eigen doelman en kreeg even later een directe rode kaart.

Melo kreeg de kaart omdat hij natrapte op Arjen Robben, die op de grond lag. Demy de Zeeuw zag de kaart vanaf de bank aankomen. "Ik zei al tegen de jongens naast me dat die Melo helemaal gek in zijn kop is. Dat merkte ik dit seizoen met Ajax al, toen we tegen Juventus speelden. Je kon tijdens de wedstrijd, na de 1-1, zien dat hij geïrriteerd was, hij zat telkens te trappen en tikkies uit te delen. Die rode kaart was voor ons ideaal. Voor rust hadden we iets te veel respect voor Brazilië, maar in de tweede helft hebben we laten zien hoe goed we kunnen spelen", zei hij tegen FCUpdate.nl.

Vanaf de bank zag De Zeeuw hoe Nigel de Jong tegen een gele kaart aanliep, waardoor hij geschorst is voor de halve finale. De Zeeuw lijkt zijn beoogde vervanger. "Het hele toernooi wacht ik al op een kans. Nu lijkt die kans aan te breken. Ik ben er in ieder geval helemaal klaar voor, ik ben topfit. Jullie hoeven je geen zorgen te maken."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen