Ajax met Lindgren en Sulejmani in basis

4 augustus 2010, 19:53   Bijgewerkt: 4 augustus 2010, 20:36

Rasmus Lindgren is fit genoeg om in actie te komen in de Champions League-wedstrijd tegen PAOK Saloniki. De Zweedse middenvelder begint in de basisformatie, als vervanger van de geblesseerde Eyong Enoh. Miralem Sulejmani speelt, net zoals in de heenwedstrijd in Amsterdam (1-1), in de punt van de aanval.

Sulejmani vormt een voorhoede met Urby Emanuelson (links) en Luis Suarez (rechts). In de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen FC Twente stonden Christian Eriksen en Hyun Jun Suk nog in de basis, maar beide spelers zitten nu op de bank. Hetzelfde geldt voor Oleguer. Hij verving tegen FC Twente de geschorste Jan Vertonghen, maar de Belg is in het Champions League-duel weer speelgerechtigd.

De wedstrijd tussen PAOK en Ajax begint vanavond om 20.45 uur. De ploeg uit Amsterdam moet winnen, of doelpuntrijk gelijk spelen, om door te gaan in de CL.

Opstellingen

PAOK Saloniki: Kresic, Boussaidi, Pablo Garcia, Vitolo, Cirillo, Salpingidis, Sorlin, Contreras, Vierinha, Ivic, Sznaucer

Ajax: Stekelenburg; Anita, Vertonghen, Alderweireld, Van der Wiel; De Zeeuw, De Jong, Lindgren; Emanuelson, Sulejmani, Suarez

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen