Ontstoken teen zit Groninger Tadic dwars

17 september 2010, 14:13   Bijgewerkt: 17 september 2010, 14:42

Het is onzeker of Dusan Tadic zaterdag mee kan spelen in de thuiswedstrijd van FC Groningen tegen Excelsior. De Serviër heeft last van een ontstoken teen. Pas morgen beslist trainer Pieter Huistra of hij de middenvelder opneemt in zijn selectie. Zo niet, dan zit Petter Andersson voor het eerst sinds januari 2009 weer bij de groep.

De wedstrijd tussen FC Groningen en Excelsior is bijna een topper te noemen, want de teams staan vierde en zesde in de Eredivisie. Huistra hoopt dat zijn team een eind kan maken aan de goede reeks van Excelsior. "Eén van onze wensen is op dezelfde manier door te gaan als de manier waarop wij bezig zijn. Dat Excelsior de gedoodverfde degradatiekandidaat is, hebben ze tot dusver gelogenstraft. Wij moeten alert zijn voor hun counter en niet op domme momenten de bal verliezen. Ook morgen willen wij bepalen wat er gebeurt in Euroborg", zegt hij op de Groningen-website.

Ook keeper Luciano waakt voor onderschatting. "Het is een heel gevaarlijke ploeg. We moeten honderd procent geconcentreerd blijven", aldus de Braziliaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen