Treffer Van Nistelrooy niet genoeg voor HSV

Ger
25 september 2010, 20:22   Bijgewerkt: 25 september 2010, 23:47

Hamburger SV heeft voor de vierde keer op rij punten laten laten liggen in de Bundesliga. Ondanks een doelpunt van Ruud van Nistelrooy verloren Die Rothosen zaterdagavond bij Werder Bremen: 3-2. Door het verlies ziet HSV de streekrivaal tot één punt naderen.

Werder Bremen sloeg in de eerste helft in kort tijdsbestek twee keer toe. Marko Marin tekende na 25 minuten voetballen voor de openingsgoal. Dankzij een trefzekere kopbal van Hugo Almeida verdubbelde die marge vijf minuten later. HSV repareerde de opgelopen schade na de pauze. Van Nistelrooy zorgde voor de 2-1, waarna Jonathan Pitriopa niet veel later de gelijkmaker scoorde. In de slotfase bezorgde Almeida de thuisclub alsnog de drie punten.

Voor HSV, dat zaterdag ook met Joris Mathijsen en Eljero Elia aan de aftrap begon, is het verlies een nieuwe domper. De formatie van trainer Armin Veh was het seizoen uitstekend begonnen met overwinningen op Schalke 04 en Eintracht Frankfurt. Daarna kwam echter de klad in de prestaties. HSV speelde gelijk tegen 1.FC Nürnberg en Sankt Pauli en verloor van VfL Wolfsburg. Aan die matige serie is nu dus een nederlaag tegen Werder Bremen toegevoegd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen