Belgische topschutter ziet Eredivisie wel zitten

2 november 2010, 10:11

Met veertien treffers in dertien competitieduels is Jelle Vossen de grote revelatie van de Belgische Pro League. Hoewel de spits van Racing Genk hot is, staat hij nog tot de zomer van 2015 onder contract bij zijn huidige werkgever. Toch is hij al bezig met het uitstippelen van zijn toekomst. Nederland moet daarin een belangrijke rol spelen.

“Iedereen wil een keer in het buitenland voetballen”, stelt Vossen in gesprek met het Algemeen Dagblad. “De Engelse en Spaanse competitie zijn natuurlijk geweldig. Ik bekijk het echter wel stap voor stap. Een Nederlandse of Duitse club is voor mij denk ik logischer. In Nederland wordt veel aanvallender gevoetbald dan in België. Het verzorgde, aanvallende voetbal daar ligt mij wel.”

Vossen vergelijkt zichzelf met Klaas-Jan Huntelaar. “Als ik zijn wedstrijden zie, dan zie ik iets van mezelf terug. Het positie kiezen bijvoorbeeld, maar ook het neusje voor de goal hebben we gemeen”, vervolgt de pas 21-jarige goalgetter, die in 2006 zijn debuut maakte in de hoofdmacht van Genk, maar pas dit seizoen echt door heeft weten te breken. “Net als Huntelaar heb ik niet veel ruimte nodig om te scoren.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen