Lille profiteert van gelijkspel Stade Brest

Ger
13 november 2010, 23:32   Bijgewerkt: 13 november 2010, 23:56

Lille is ingelopen op lijstaanvoerder Stade Brest, dat dure punten liet liggen tegen Sochaux (1-1). Door een duidelijke 2-5 zege bij Caen verkleinden de Noord-Fransen de achterstand tot één punt.

Namens Lille was Moussa Sow productief. Hij maakte in de eerste drie kwartier een hattrick. Bij rust was het 1-3. Caen kwam met nog twee minuten op de klok dichterbij, maar in blessuretijd voorkwamen Gervinho en Franck Beria een late verrassing.

Ook Montpellier, 1-0 winst op Toulouse, deed goede zaken. Rennes, dat twee duels te goed heeft en maar twee punten minder dan Brest, staat er relatief echter het best voor. Olympique Marseille, dat nog moet inhalen tegen Rennes, liet tegen Racing Lens een kans op een flinke sprong voorwaarts liggen: 1-1.

Girondins Bordeaux meldde zich wel weer in de bovenste helft van de rangschikking. Dat ging ten koste van AS Nancy: 2-1. Geraldo Wendel maakte in de slotminuut de winnende treffer.

De situatie kan per week overigens weer totaal veranderen in Ligue 1, want de nivellering is tot dusver ongekend. Van de twintig clubs in de hoogste afdeling valt eigenlijk alleen Arles-Avignon, ondanks de 0-0 bij Monaco, uit de toon. Het verschil tussen Brest en Nancy, de nummer voorlaatst, is na dertien duels slechts acht punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen