D'Onofrio: "Alle wedstrijden zijn sleutelwedstrijden"

26 december 2010, 16:11   Bijgewerkt: 26 december 2010, 19:41

De dagen van Dominique D'Onofrio bij Standard Luik lijken geteld. Na de nederlaag van zondag bij Cercle Brugge, het derde verlies buitenshuis op rij, vroegen de fans van de club nadrukkelijk om het vertrek van de coach. Zelf blijft hij echter kalm.

"Dit hebben we enkel aan onszelf te wijten", analyseert hij tegen Belgacom de nederlaag van zijn ploeg tegen Cercle Brugge. "Ik heb een zeer matige wedstrijd gezien. Details hebben beslist en de details waren in ons nadeel. Na de rust hebben we geprobeerd, maar het is niet gelukt." De wedstrijd tegen Cercle werd gezien als sleutelwedstrijd voor de toekomst van D'Onofrio, maar de coach ziet dat anders. "Ach, alle wedstrijden zijn sleutelwedstrijden. Ook in Lokeren en Kortrijk was dat het geval."

"Dit is overigens een bizarre competitie", belsuit de coach. "Met al de wedstrijden die KV Mechelen moet inhalen ruikt het zelfs naar competitievervalsing."

Standard staat momenteel vierde, met 33 punten uit 21 duels. Mechelen, de ploeg waar D'Onofrio naar verwijst, speelde pas zeventien keer en heeft 26 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen