Supporters balen van transferbeleid Schalke 04

Ger
3 februari 2011, 11:44   Bijgewerkt: 3 februari 2011, 12:04

Supporters van Schalke 04 zijn boos op de clubleiding en trainer Felix Magath. In een open brief uiten ze hun ongenoegen over het beleid van de Duitse club tijdens de voorbije transferperiode.

'FC Schalke 04 Supporters Club' vraagt om te stoppen met de "waanzin van de laatste dagen." De fans vrezen dat de club de identiteit verliest. Schalke contracteerde kort voor het sluiten van de transfermarkt de 32-jarige Iraanse middenvelder Ali Karimi en de 30-jarige Griekse spits Angelos Charisteas, die in Nederland bij Ajax en Feyenoord voetbalde. De supporters vinden deze twee spelers geen versterking.

De kritische achterban eist dat de club een ander beleid voert. "Het is niet alleen in financieel opzicht schadelijk, maar ook voor ons imago." Overigens wilde Schalke vorige maand volgens Bild ook nog van twee spelers af. Oranje-international Klaas-Jan Huntelaar en oud-PSV'er Jefferson Farfán zouden tevergeefs zijn aangeboden bij VfL Wolfsburg.

Schalke staat momenteel op de elfde plaats in de Duitse competitie. Vrijdag wacht het duel met koploper en aartsrivaal Borussia Dortmund.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen