'Ulderink wordt nieuwe coach van De Graafschap'

25 april 2011, 21:04   Bijgewerkt: 25 april 2011, 22:27

Andries Ulderink zal volgend seizoen op de bank zitten bij De Graafschap. De huidige oefenmeester van Go Ahead Eagles zal dinsdag een afrondend gesprek voeren met de clubleiding van de Doetinchemmers, zo meldt Voetbal International. Ulderink zal de opvolger worden van Darije Kalezic, die na afloop van dit seizoen moet wijken bij de huidige nummer vijftien van de Eredivisie.

Ulderink verlengde een paar maanden geleden nog zijn contract bij de club uit de Jupiler League, maar heeft een clausule in zijn contract staan waarin staat dat hij weg mag bij positieverbetering. De trainer was al eerder werkzaam op De Vijverberg en stond al een tijdje op het lijstje bij de Doetinchemmers. De oefenmeester had in een eerder stadium al aangegeven graag te willen terugkeren naar zijn oude club, waar hij al ruim vijf jaar verschillende functies bekleedde.

Met de komst van Ulderink hebben de Superboeren een streep gezet door de naam van de andere serieuze kandidaat voor de functie van hooftrainer van De Graafschap, Erik ten Hag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen