Villarreal in sterkste opstelling tegen Twente

13 april 2011, 21:11   Bijgewerkt: 14 april 2011, 01:33

Het ziet er goed uit voor Villarreal in de Europa League. De Spanjaarden verdedigen donderdag in de return van de kwartfinale in Enschede een 5-1 voorsprong op FC Twente en dus zijn ze zo goed als zeker van de halve eindstrijd. Desondanks pakt coach Carlos Garrido de zaken serieus aan.

“We willen ons kwalificeren voor de halve finale, dat is het enige dat telt”, zei Garrido op de persconferentie. “We moeten scherp en geconcentreerd spelen om dat doel te bereiken. We willen in dit mooie stadion een goed resultaat behalen en de zege mee naar huis nemen. Hoewel we een aantal blessures hebben, zullen we morgen met ons sterkste elftal aantreden. We hebben het hele seizoen hard gewerkt om op dit punt te komen. Morgen willen we laten zien dat we in de halve finale thuis horen.”

“We zullen morgen ons uiterste best gaan doen om onze droom uit te laten komen”, vertelde spits Giuseppe Rossi, in de heenwedstrijd nog trefzeker. “De eerste twintig minuten van de wedstrijd zijn daarbij het belangrijkst. We willen net zo gaan spelen als dat we altijd doen, op die manier spelen we ons beste voetbal. Dat we afgelopen weekend met 5-0 van Valencia verloren telt niet meer, het gaat er nu om ons volledig te concentreren op de wedstrijd van morgenavond.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen