Arsenal-tiental opent seizoen met remise

13 augustus 2011, 20:27   Bijgewerkt: 14 augustus 2011, 02:11

Evenals Liverpool (1-1 tegen Sunderland) is Arsenal al in de eerste speelronde van het nieuwe Premier League-seizoen tegen puntenverlies aangelopen. De ploeg van trainer Arsène Wenger morste zaterdag punten bij Newcastle United: 0-0.

Bij Arsenal had Robin van Persie een basisplaats. Vanwege een knieblessure was het lange tijd twijfelachtig of de Nederlander wel kon spelen, maar hij slaagde voor de laatste test en dus stelde Wenger hem op. Ook aan de kant van Newcastle stond er in de persoon van doelman Tim Krul een Nederlander in de basis.

Arsenal was niet bij machte om de jonge Oranje-international te passeren. Wat The Gunners ook probeerden, niets lukte. En dus trachtte nieuwkomer Gervinho maar met een schwalbe een penalty te versieren, maar ook dat plannetje slaagde niet.

Het was wel het begin van het hoogtepunt van de wedstrijd. Joey Barton, niet vies van een robbertje vechten, kon de actie van Gervinho bepaald niet waarderen. In het opstootje dat volgde, deelde Gervinho een tikje uit aan Barton, maar die ging nogal theatraal naar de grond. Resultaat: rood voor Gervinho en Arsenal verder met tien man. Desondanks bleef de score op St. James’ Park 0-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen