CSKA ontsnapt aan nederlaag in Kazan

13 augustus 2011, 18:30   Bijgewerkt: 14 augustus 2011, 02:02

CSKA Moskou heeft voor de tweede week op rij puntenverlies geleden in een topper. Nadat de koploper in de Russische competitie vorige week in eigen huis met 2-0 verloor van Zenit St. Petersburg, speelde het zaterdag bij Rubin Kazan 1-1.

Met dat resultaat mag CSKA Moskou niet eens mopperen. De hoofdstedelingen, met ex-VVV’er Keisuke Honda in de basis, keken tot in blessuretijd namelijk aan tegen een 1-0 achterstand. Deze stond door een benutte strafschop van Bibers Natcho sinds de 33ste minuut op het scorebord in Kazan. Na 68 minuten moest de thuisclub verder met tien man omdat Vitali Kaleshin zijn tweede gele kaart kreeg. Desondanks leek ze de buit te behouden, maar Alan Dzagoev besliste in de slotfase anders: 1-1.

Door het gelijkspel van CSKA kan Zenit St. Petersburg zondag langszij komen. Dan moet de ploeg thuis wel winnen van FC Amkar Perm. Rubin Kazan staat vierde in de stand. Het heeft na twintig wedstrijden acht punten achterstand op CSKA.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!