Karelse: "Sommigen hebben voor rust verzaakt"

28 augustus 2011, 09:36

Evenals vorige week tegen FC Groningen speelde NAC Breda zaterdag tegen RKC Waalwijk een slechte eerste helft en een prima tweede. Tegen Groningen leverde de Brabanders dat nog een punt op (2-2), maar bij RKC werd er met 2-1 verloren. Trainer John Karelse wil beide duels echter niet met elkaar vergelijken.

“Vandaag (zaterdag, red.) was het wel even iets anders dan vorige week”, stelt Karelse tegenover de NOS. “In de eerste helft stonden we nu met drie man om hun twee spitsen op te vangen. Op het middenveld wilden we het kort zetten en was iedereen verantwoordelijk voor zijn man. Maar sommigen hebben verzaakt.”

Na rust ging het beter en wist NAC zelfs nog goede kansen af te dwingen voor de gelijkmaker. “We hadden wel een goaltje verdiend”, vindt Karelse. Die treffer kwam er ook, maar pas wel nadat RKC er 2-0 van had gemaakt. “De 2-1 was te laat.”

En dus blijft NAC op één punt steken. Karelse: “Het is een feit dat het niet goed gaat. Eén punt uit vier duels. Het lijkt me duidelijk dat we hogere verwachtingen hadden.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen