Pieters baalt: "Ik wilde spelen, simpel zat"

8 augustus 2011, 07:00

Erik Pieters had zich een leukere verjaardag kunnen voorstellen. De linksback werd zondag 23 jaar, maar een lachje kon er amper vanaf. De reden: PSV had zojuist verloren van AZ en bovendien begon de linksback van Oranje op de bank.

Trainer Fred Rutten gaf in Alkmaar de voorkeur aan Abel Tamata, die door een blessure van Pieters in de voorbereiding ook al veel gespeeld had. Pieters, sinds ruim een week weer fit, rekende echter op een basisplaats. "Het was wel even een tikje ja, toen ik hoorde dat ik niet zou spelen. Je kijkt altijd uit naar de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Ik wilde spelen, simpel zat. Maar de trainer heeft zijn keuze gemaakt en die moet ik accepteren", zegt hij tegen FCUpdate.nl.

"Het was het allemaal nét niet bij ons in deze wedstrijd", analyseert Pieters. "Het is duidelijk waar we aan moeten werken, we leken geen honderd procent overtuiging in ons spel te hebben. Belangrijk is nu dat we ons koppie niet laten hangen. Vandaag was het niet goed, maar we hebben een prima elftal. We moeten verder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen