'Big Babel' hoopt na goals weer op Oranje

12 september 2011, 09:33

Ryan Babel lijkt eindelijk zijn draai te hebben gevonden bij TSV 1899 Hoffenheim. Na een moeizaam eerste half jaar is de aanvaller dit seizoen goed op dreef en zaterdag was hij de grote uitblinker in de uitwedstrijd tegen FSV Mainz 05. Mede door twee doelpunten van de voormalig Ajacied won Hoffenheim het lastige uitduel met 0-3.

Duitse media waren vol lof over het optreden van de Nederlandse 'Superstar', die al omgedoopt is tot 'Big Babel'. "Hij wordt steeds sterker", looft Hoffenheim-directeur Ernst Tanner de spits in Sport Bild. Trainer Holger Stanislawski vult aan: "Ryan is nu honderd procent fit. Hij heeft plezier in het veld en doet ons daarmee een plezier."

Babel zelf lonkt na zijn sterke optreden voorzichtig naar Oranje. Hij maakt sinds enige tijd geen deel meer uit van de nationale selectie en hoopt op een terugkeer. "Ik voel me nog steeds deel van de nationale ploeg, ik ken alle spelers goed. Als ik zo blijf presteren, valt dat vanzelf op. De bondscoach houdt me in de gaten", weet hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen