De Boer neemt Bulykin op in Ajax-selectie

9 september 2011, 14:17

Dmitriy Bulykin maakt deel uit van de Ajax-selectie voor het uitduel van aanstaande zaterdag tegen Heracles Almelo. Trainer Frank de Boer is tot dusver tevreden over de verrichtingen van de Rus. "Hij maakt een goede indruk op me", liet De Boer vrijdag na de training weten.

"Hij wil de concurrentie aan met de andere aanvallers", gaat De Boer verder. "Dat is goed om te horen. Ik ben blij dat hij naar Ajax is gekomen. We hebben een heel aardige selectie. Dat moet ook, want we hebben een zwaar programma voor de boeg."

Met alle Ajacieden, behalve de geblesseerde Bruno Silva, weer op het veld na de interlandverplichtingen was De Boer in staat om effectief toe te werken naar de wedstrijd tegen de club uit Almelo.

Ajax wacht de komende vier weken een lastig programma. Naast het uitduel tegen Heracles spelen de Amsterdammers tegen Olympique Lyon (thuis), PSV (uit), Noordwijk (uit), FC Twente (thuis), Real Madrid (uit) en FC Groningen (uit). De Boer beschouwt de zware periode als een goede krachtmeting. "Daarna weten we waarschijnlijk waar we staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen