Janko tegen Wisla weer belangrijk voor Twente

29 september 2011, 20:49   Bijgewerkt: 29 september 2011, 21:48

Hij scoort dit seizoen aan de lopende band, maar toch is Marc Janko bij FC Twente niet zeker van zijn basisplaats. Tegen Wisla Krakow toonde de Oostenrijker echter wederom zijn klasse als afmaker. Mede dankzij twee puntgave doelpunten van hem werd het Poolse Wisla Krakow in Enschede met 4-1 verslagen.

Zo ook afgelopen zaterdag in de topper tegen Ajax. Pas toen de slotfase aanbrak, en FC Twente achter stond, mocht Janko het veld in. Toeval of niet: maar met hem in de ploeg sleepte Twente toen nog een punt uit het vuur in de Amsterdam ArenA

Tegen Wisla mocht Janko weer eens in de basis beginnen en die kans liet hij niet liggen. De spits scoorde twee keer en hielp zijn elftal daarmee hoogstpersoonlijk van 1-1 naar 3-1. Bij zijn eerste goal werkte hij een voorzet van smaakmaker Ola John hard tegen de touwen, bij doelpunt nummer twee stuurde hij zijn tegenstander het bos in met een fraaie aanname en knalde hij vervolgens diagonaal raak.

Wisla voetbalde prima mee en was naar Enschede gekomen voor een goed resultaat, niet om zichzelf in te graven en de schade beperkt te houden. Dat goede resultaat leek ook mogelijk, tot Janko een kwartier na rust de 3-1 maakte. Daarna gooide de Poolse kampioen, dat net als FC Twente dit seizoen uitkwam in de voorronde van de Champions League, de handdoek in de ring. Wilem Janssen, in de ploeg gekomen voor Janko, bepaalde tien minuten voor tijd de eindstand op 4-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen