PSV mist Bouma, Ajax met Anita in basis

18 september 2011, 11:29   Bijgewerkt: 18 september 2011, 11:50

Wilfred Bouma mist de topper tegen Ajax. De verdediger is geblesseerd en behoort niet tot de wedstrijdselectie. Hierdoor vormt Timothy Derijck het centrum met Marcelo. Verder speelt PSV met dezelfde spelers als donderdag tegen Legia Warschau. Bij Ajax start  Vurnon Anita in de basis. Hij vervangt Miralem Sulejmani.

Eerder vandaag bracht Ajax naar buiten dat Thulani Serero in de basis zou staan, maar op het papier met de officiële opstelling ontbreekt de naam van de Zuid-Afrikaan. Anita speelt nu als extra middenvelder, waardoor Siem de Jong vermoedelijk door zal schuiven naar de voorhoede. Met Sulejmani (geblesseerd) en Lorenzo Ebecilio (geschorst) mist Ajax twee opties voor de plek rechts voorin.

Bij PSV ontbreekt naast Bouma ook Andreas Isaksson in de selectie. De doelman liep woensdag tijdens de training een bovenbeenblessure op en is daar nog  niet voldoende van hersteld. Khalid Sinouh zit hierdoor opnieuw als tweede keeper op de bank. Eerste keus onder de lat bij PSV is de Pool Przemyslaw Tyton. In de spits staat opnieuw aanwinst Tim Matavz. Hierdoor begint Zakaria Labyad op de bank.

Opstellingen

PSV: Tyton; Pieters, Marcelo, Bouma, Manolev; Strootman, Wijnaldum, Toivonen; Mertens, Matavz, Lens

Ajax: Vermeer; Boilesen, Alderweireld, Vertonghen, Van der Wiel; De Jong, Janssen, Eriksen, Anita; Boerrigter, Sigthórsson

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen