Stekelenburg: "Ben er weer klaar voor"

28 september 2011, 20:33   Bijgewerkt: 28 september 2011, 20:42

Maarten Stekelenburg denkt dat hij komend weekend tegen Atalanta Bergamo zijn rentree kan maken bij AS Roma. De doelman hervatte vandaag de groepstraining, nadat hij anderhalve week geleden een hersenschudding opliep na een trap tegen zijn hoofd van Inter-speler Lucio. De international voelt zich weer topfit.

"Eergisteren heb ik voor het eerst weer een training afgewerkt bij de club. Dat was een pure keeperstraining. Vandaag heb ik meegetraind met de groep en dat ging goed. Zaterdag spelen we thuis tegen Atalanta Bergamo. Als de trainer een beroep op me doet, ben ik er weer klaar voor", zegt hij op de site van Sport Promotion.

Stekelenburg heeft de beelden van zijn botsing met Lucio inmiddels teruggekeken. "Niet prettig om te zien", geeft hij toe. Zelf kon hij zich van het moment niets herinneren. "Ik kwam in de ambulance pas tot bewustzijn. Dat was vreemd, omdat mijn laatste herinnering de actie naar de bal was voor de voeten van Lucio. Ik heb me laten vertellen dat ik acht minuten 'weg' ben geweest na de trap tegen mijn hoofd. Best lang ja, als je erover nadenkt. Maar ik heb er in dat opzicht verder weinig aan overgehouden. Een lichte hersenschudding en een snee van acht centimeter op mijn slaap. Die is gehecht. Ik mag van geluk spreken. Ik heb er geen last meer van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen