Van Persie blinkt uit, Drenthe kwelt Jol en Ruiz

23 oktober 2011, 16:31

Arsenal is opgeklommen naar de zevende plaats in de Premier League. Aan de hand van Robin van Persie wonnen de geplaagde Gunners zondag in eigen huis met 3-1 van Stoke City.

Bij rust waren Arsenal en Stoke in balans door doelpunten van Gervinho en Peter Crouch. Maar na 66 minuten mocht Van Persie invallen en het Nederlandse goudhaantje maakte met twee doelpunten het verschil. Gervinho leverde bij beide treffers de eindpass.

Een stukje verderop viel nog een goal van Nederlandse makelij. Royston Drenthe opende in de uitwedstrijd van Everton tegen het Fulham van coach Martin Jol al na drie minuten de score en legde daarmee de basis voor de winst van The Toffees. Bryan Ruiz maakte met zijn eerste competitiedoelpunt voor Fulham na 68 minuten nog wel gelijk, maar door toedoen van Louis Saha en Jack Rodwell werd het in de toegevoegde tijd 1-3. Drenthe gaf de assist bij de 1-2.

Everton, waar John Heitinga op de bank bleef, staat nu keurig in de middenmoot. Jol blijft met Fulham in de degradatiezone bivakkeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen