De Boeck: "De Graafschap heeft veel power"

25 november 2011, 18:26

Zaterdag (19.45 uur) staat in De Koel een heus degradatieduel op de rol. VVV Venlo ontvangt De Graafschap. Het gat tussen beide ploegen, respectievelijk zeventiende en zestiende in de Eredivisie, bedraagt slechts twee punten. VVV-coach Glen de Boeck weet dat er dus ‘gewonnen moet worden’.

“Dat beseft iedereen en dat zijn we aan onze toeschouwers verplicht”, zegt de Belg vrijdag in De Limburger. “De Graafschap is een ploeg met veel power, veel engagement. Ik heb mijn spelers heel duidelijk gemaakt wat ze kunnen verwachten en wat ze dus daartegenover moeten zetten.”

De Boeck kan gewoon beschikken over verdediger Andrea Mei. De Italiaan kreeg vorige week rood tegen FC Groningen (2-1 verlies), maar die kaart is hem vrijdag kwijtgescholden. Dit tot opluchting van De Boeck. “Ik heb altijd gedacht dat het goed zou komen”, gaat de oefenmeester verder. “Goed van de tuchtcommissie zijn verantwoordelijk neemt en de juiste beslissing heeft getroffen. En dat ondanks dat  de scheidsrechter blijkbaar bij de behandeling bleef bij zijn besluit.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen