FC Groningen gaat voor eerste zege bij PSV

25 november 2011, 15:53   Bijgewerkt: 25 november 2011, 16:42

Sinds de oprichting van de club in 1971 is het nog nooit voorgekomen dat FC Groningen een uitwedstrijd tegen PSV wist te winnen. Als het aan Pieter Huistra, de trainer van de Groningers, ligt, komt er dit weekend een eind aan die reeks.

Huistra is er van overtuigd dat zijn elftal kan winnen bij PSV. "Ik zou niet weten waarom die mogelijkheid er niet in zou zitten. Als wij alle energie goed bundelen en ons speelplan durven uit te voeren, dan is het ook mogelijk bij PSV drie punten mee te nemen. Dat besef planten we bij de spelers en met de kwaliteit in onze spelersgroep en een goede teamspirit moet dat mogelijk zijn", zegt hij op de clubwebsite.

De coach heeft zijn strijdplan al klaar. "Wij gaan collectief druk zetten en als we de bal hebben, willen we die langer vasthouden. We gaan brutaal spelen, niet schuwen spelers in de dekking aan te spelen, de bal afschermen en doorbewegen."

Wegens blessures ontbreken Koen van de Laak (knie), Kees Kwakman (buikspier), Thomas Enevoldsen (hamstring), Emil Johansson (lies), Suk Hyun-Jun (knie) en Luciano da Silva (lies). Agil Etemadi is hierdoor tweede keeper in Eindhoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen