Van der Wiel krijgt rust, Aissati in wedstrijdselectie

25 november 2011, 13:20   Bijgewerkt: 25 november 2011, 13:34

Ismail Aissati maakt zondag tegen NEC mogelijk zijn rentree bij Ajax. De spelmaker maakt deel uit van de selectie voor de wedstrijd in Nijmegen. Dat geldt niet voor Gregory van der Wiel. De rechtsback is al langer niet fit en krijgt dit weekend rust.

Ajax moet het in Nijmegen stellen zonder de geblesseerden Siem de Jong, Derk Boerrigter, Dmitri Boelykin, André Ooijer, Kolbeinn Sigthorsson en Nicolai Boilesen. Nicolas Lodeiro begint weer in de punt van de aanval. Afgelopen dinsdag tegen Olympique Lyon (0-0) bezette de Uruguayaan die positie ook al. "Nicolás doet altijd zijn stinkende best en heeft nu gewoon zijn kans gepakt. Daarom staat hij zondag opnieuw in de spits", motiveert trainer Frank de Boer zijn keuze voor Lodeiro.

Tegen Lyon kwam Davy Klaassen als invaller voor Lodeiro in de ploeg. Het talent zit ook dit weekend bij de wedstrijdselectie. "Davy heeft gevoel voor positie kiezen en denkt altijd twee stappen vooruit. Hij kan zowel op het middenveld als in de spits spelen. Bovendien scoort hij makkelijk", aldus de coach op de website van Ajax.

De wedstrijd in Nijmegen tussen NEC en Ajax begint zondag om 14.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen