Veldhoven: "Dit is goed voor vertrouwen van Junker"

30 november 2011, 11:29   Bijgewerkt: 30 november 2011, 11:36

Mads Junker wist afgelopen weekeinde na een lange droogte eindelijk weer eens het net te vinden voor Roda JC. De dertigjarige spits scoorde prompt twee keer in het duel tegen Heracles Almelo (3-1) en verzorgde bovendien nog de assist bij de derde Limburgse treffer.

"Voor zijn vertrouwen is dit ontzettend fijn", laat Roda-trainer Harm van Veldhoven aan VI weten. De coach geeft aan nooit het vertrouwen in zijn aanvalsleider te hebben verloren in zijn doelpuntloze periode. "We hebben Mads bij Roda JC de laatste jaren een stuk kunnen vormen, hij is twee keer topscorer geweest, maar ook toen hij de afgelopen weken niet scoorde, had hij een belangrijke rol in het team."

"De buitenwereld kan wel kritiek leveren, maar als je goed kijkt zie je dat hij meer als een assist-man heeft gespeeld, als aangever voor Sanharib Malki", gaat Van Veldhoven verder. "Wat niet wegneemt dat hij de kwaliteiten van een scorende spits altijd houdt."

Van Veldhoven is vol lof over de manier waarop Junker de afgelopen weken met de druk is omgegaan. "Hij is een slimme, intelligente speler. En blijft, als het iets minder gaat, overal boven staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen