Nuytinck: "NEC-VVV geen degradatieduel"

16 december 2011, 14:27

Als de nummers vijftien en zeventien van de Eredivisie tegenover elkaar staan is het niet gek om het woord 'degradatieduel' in de mond te nemen, maar in Nijmegen wil men daar niets van weten. NEC, de huidige nummer vijftien, weigert om in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen nummer zeventien VVV naar beneden te kijken.

Volgens Bram Nuytinck is NEC-VVV geen degradatieduel. "Want het staat heel dicht bij elkaar. Als we een paar keer winnen, staan we weer flink in de middenmoot. Vijftiende is eigenlijk wel een schande voor NEC", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

Nuytinck zelf is na een blessureperiode weer helemaal fit. Toch lijkt de verdediger, normaal gesproken aanvoerder van NEC, op de bank te starten. "Ik heb altijd gezegd dat concurrentie goed is voor het team. Voor mij ook. Maar ik heb vertrouwen in mezelf en ik weet wat ik kan. Het is alleen maar goed voor het team dat we zo draaien."

Vermoedelijk kiest trainer Alex Pastoor tegen VVV voor dezelfde spelers als vorig weekend tegen FC Twente. Toen verloor NEC tegen de verhouding in met 2-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen