Optimistische Huistra: "Het ziet er goed uit"

17 december 2011, 12:05

FC Groningen sluit de eerste seizoenshelft af met een thuisduel tegen FC Utrecht. Trainer Pieter Huistra heeft er, met de keurige 0-0 van vorig weekend bij Vitesse in het achterhoofd, alle vertrouwen in dat zijn team het jaar goed kan beëindigen.

Huistra heeft een 'goed gevoel' overgehouden aan de remise in Gelredome, zegt hij op de website van zijn club. "We hebben daar een stabiele wedstrijd neergezet en zeker na een aantal mindere uitvoeringen en resultaten waren we met elkaar wel tevreden over onze prestatie tegen Vitesse." Hij hoopt dat zijn elftal de lijn van vorige week kan doortrekken in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. "In thuiswedstrijden wordt wat meer verwacht en willen dan ook verder naar voren spelen dan vorige week. De spelersgroep heeft vertrouwen en zin om het kalenderjaar 2011 op een goede wijze af te sluiten. Ik heb het idee dat de wedstrijd leeft. Het ziet er goed uit."

De wedstrijdselectie voor het duel van vanavond is exact hetzelfde als vorige week. Koen van de Laak, Thomas Enevoldsen, Suk Hyun-Jun, Kees Kwakman, Emil Johansson en Jonas Ivens zijn wegens blessures nog altijd niet beschikbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen