Vorm en Agustien thuis niet langs QPR

27 december 2011, 19:53

In de strijd tegen degradatie hebben Swansea City en Queens Park Rangers dinsdag de punten gedeeld. Swansea, met naast doelman Michel Vorm ook Kemy Agustien in de basis, kwam op eigen veld niet verder dan een mager 1-1 gelijkspel.

Swansea pakt dit seizoen buitenshuis amper punten, maar is thuis bijna niet te verslaan. Alleen Manchester United wist drie punten over te houden aan een bezoek aan Cardiff, verder niemand. Swansea gold dan ook als grote favoriet voor de wedstrijd tegen mede-promovendus Queens Park Rangers, maar stelde teleur. Het kwam na een kwartier wel op 1-0 via Daniel Graham, maar Jamie Mackie maakte na een uur gelijk. Hij kwam alleen voor Vorm te staan na een onhandige kopbal van Swansea-verdediger Leon Britton en liet de Nederlandse keeper kansloos: 1-1.

Met Agustien op het middenveld ging Swansea daarna wel op jacht naar het winnende doelpunten, maar QPR hield stand. Het verschil tussen beide teams op de ranglijst blijft hierdoor twee punten in het voordeel van de ploeg uit Cardiff.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen