Rooney: "Moeten Van Persie zien af te stoppen"

21 januari 2012, 12:02   Bijgewerkt: 21 januari 2012, 12:10

Zondag staat in Engeland de kraker tussen Arsenal en Manchester United op het programma. United-speler Wayne Rooney geeft in aanloop naar de topper aan dat zijn ploeg Robin van Persie moet zien af te stoppen om titelprolongatie scherp in het vizier te kunnen houden.

"Van Persie heeft al veel doelpunten gemaakt en verkeert momenteel in bloedvorm", laat Rooney zich ontvallen op FIFA.com. "Van hem zal zondag ongetwijfeld het meeste dreiging uitgaan. Van Persie en Aaron Ramsey zijn dit seizoen de beste twee spelers van Arsenal."

{image[277323][right-half][scorebord]}De Londenaren gaan in het eigen Emirates Stadium op zoek naar eerherstel, nadat de confrontatie in Manchester eerder dit seizoen in een duizelingwekkende 8-2 zege eindigde voor de ploeg van manager Sir Alex Ferguson.

Van Persie wist sinds die strafexpeditie in augustus liefst twintig keer het net te vinden en is daarmee superieur aan Rooney. "Het gaat niet over mij of Van Persie", benadrukt de spits het belang van de drie punten. "We moeten ons focussen op Arsenal."

United staat momenteel tweede in de Premier League met drie punten achterstand op stadsgenoot Manchester City. Arsenal bezet momenteel de vijfde plek. Het duel in Londen begint zondag om 17.00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen