Verbeek verwacht 'geïnspireerd' Anderlecht

Koen Freriks
22 februari 2012, 22:12

AZ verdedigt donderdag een 1-0 voorsprong op bezoek bij Anderlecht. Trainer Gertjan Verbeek denkt daarom dat de Belgische tegenstander vol gas gaat geven. De nuchtere oefenmeester vertrouwt erop dat zijn ploeg niet onder de indruk is van het uitverkochte huis van de tegenstander.

“Ik verwacht een geïnspireerd Anderlecht dat heel goed beseft dat ze door het winnen van deze wedstrijd een ronde verder kunnen komen in Europa”, citeert de website van Anderlecht de coach van AZ. “Eentje van ons twee moet eruit, en dat is noch voor ons noch voor hen een leuke gedachte."

Verbeek denkt dat zijn spelers de druk aan kunnen. “Onze ploeg heeft wel al wat meegemaakt. Anderlecht is een goeie ploeg, maar dat wisten we vooraf al. Maar vergeet niet dat ze in de Europa League tot nu toe ook al hun uitwedstrijden hadden gewonnen en die serie hebben we ook weten te doorbreken.”

Zijn middenvelder Maarten Martens, die 12 jaar bij Anderlecht speelde, verwacht eveneens herstel. "Het zou niet de eerste keer zijn dat we onze rug rechten. Al verwacht ik wel een agressiever Anderlecht dan in de heenwedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen