Lokhoff doet 'noodgedwongen omzettingen'

16 maart 2012, 16:58

Hoewel VVV Venlo uit de laatste vijf wedstrijden maar liefst twaalf punten haalde, doet coach Ton Lokhoff toch wat omzettingen in zijn basiself voor de thuiswedstrijd tegen NEC. De trainer mist Maya Yoshida (geschorst) en de geblesseerden Andrea Mei, Rogier Molhoek, Rick Verbeek en Michael Timisela.

“Noodgedwongen omzettingen, want ik wil in principe zo weinig mogelijk sleutelen, om zo vastigheden in te bouwen”, zegt Lokhoff in De Limburger. De tacticus kent de opstelling al, maar houdt deze voor zichzelf. “Mijn spelers vertel ik het pas op de wedstrijddag.”

“Natuurlijk is het een belangrijk duel”, erkent Lokhoff de importantie van het treffen met NEC. “Maar er zijn alleen nog maar belangrijke duels geweest. Maar het is inderdaad simpel: willen wij nog iets doen met die vijftiende plaats, dan moeten wij gaan inhalen. We hebben veel punten gehaald, afstand genomen van de twee onderste ploegen. Allemaal prima, maar met name in dit soort wedstrijden thuis waar het publiek erachter gaat staan en je zo die vijf tot tien procent extra geeft die je over een dood punt heen kunnen helpen, moet het gebeuren.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen