Guardiola: "Titel beetje minder onmogelijk"

Ger
15 april 2012, 09:56   Bijgewerkt: 15 april 2012, 10:10

FC Barcelona won zaterdagavond moeizaam bij Levante UD (1-2). De winst heeft trainer Josep Guardiola weer een sprankje hoop gegeven op het kampioenschap in Spanje. De achterstand op Real Madrid is nog altijd vier punten.

"Het veroveren van de titel is een beetje minder onmogelijk geworden. We doen nog steeds mee", laat Guardiola na de zege weten. Barça kwam halverwege de eerste helft op achterstand door een treffer van José Barkero. Na de hervatting schonk Lionel Messi de Catalanen met twee doelpunten alsnog de zege.

"Levante is één van de vervelendste teams om je tegen terug te moeten knokken", zegt Guardiola over de subtopper. "Ze hebben in defensief opzicht hun organisatie prima staan, beschikken over spelers met veel ervaring en zijn goed in de counter."

Over zes dagen neemt Barça het voor eigen publiek op tegen koploper Real Madrid. "Als zij winnen, is de titelstrijd beslist", stelt Guardiola. "Het zal heel moeilijk worden om een team te verslaan dat pas twee keer heeft verloren in de competitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen