MVV en Go Ahead bereiken nacompetitie

27 april 2012, 21:55   Bijgewerkt: 27 april 2012, 23:38

MVV en Go Ahead Eagles hebben de laatste tickets voor de nacompetitie gegrepen. MVV zegevierde vrijdag met 2-0 bij FC Oss. Go Ahead kroop door het oog van de naald bij naaste belager Fortuna Sittard (1-1), terwijl concurrent FC Dordrecht met 2-1 verloor bij Helmond Sport.

Een plek in de top negen is vereist voor deelname aan de play-offs. MVV wordt door deze resultaten achtste met 51 punten. Go Ahead en Dordrecht worden gedeeld negende met vijftig punten, maar het doelsaldo is duidelijk in het voordeel van de Overijsselse club: +9 om -6. Fortuna eindigt als elfde met 48 punten.

Sparta, FC Eindhoven, Helmond Sport, Willem II, FC Den Bosch en Cambuur waren al zeker van de nacompetitie. De vier eerstgenoemden mogen de eerste ronde overslaan. Den Bosch start tegen Go Ahead, MVV krijgt te maken met Cambuur. De play-offs beginnen komende dinsdag.

FC Emmen hield Sparta thuis op 1-1, maar eindigt desondanks als laatste. De Drentse club hoeft echter niet te vrezen voor degradatie. De topklassers hebben al aangegeven niet te willen promoveren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen