Van Veldhoven gaat uit van achtste plaats

20 april 2012, 08:24

De 31ste speelronde van de Eredivisie begint vanavond met een wedstrijd tussen NAC Breda en Roda JC Kerkrade. Voor de thuisclub staat weinig meer op het spel, voor de bezoekers des te meer. Die zijn nog volop in de race om de play-offs.

Roda staat nu negende. Dat kan genoeg zijn om de play-offs te halen, maar als PSV bij de eerste twee eindigt is dat niet het geval. Dan spelen de nummers vijf, zes, zeven en acht in de play-off en valt de nummer negen buiten de boot. ''Daarom gaan we uit van de achtste plaats. Dat is de enige zekerheid die je hebt wat betreft de play-offs'', zegt trainer Harm van Veldhoven van Roda JC Kerkrade in Dagblad de Limburger.

De coach hoopt dat zijn team vanavond in Breda een volgende stap richting de play-offs kan zetten. ''Het zou fantastisch zijn als we ook bij NAC weten te winnen. Dan komt er ook minder druk te liggen op de wedstrijd van volgende week tegen PSV.''

Wegens blessures ontbreken Wiljan Pluim en Kenneth Staelens bij Roda. Achter de naam van Jimmy Hempte staat nog een vraagteken. Hij heeft een lichte blessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen