Schilder: "Was toe aan FC Twente"

19 juni 2012, 18:59

Robbert Schilder werd dinsdag gepresenteerd bij FC Twente. De middenvelder van NAC Breda heeft voor vier jaar getekend in de Grolsch Veste. Hij heeft er hoge verwachtingen van.

“Ik vind dit een mooie stap in mijn carrière en ik was er ook aan toe”, vertelt Schilder op de website van FC Twente. “Bij FC Twente kom ik bij een topclub terecht. Dat merk je aan alles. De organisatie, het stadion, hoe je hier wordt opgevangen. Het is echt heel professioneel.”

“Vorig seizoen heeft FC Twente lange tijd meegedaan om de titel, maar werd dat uiteindelijk niet bereikt. Ik hoop dat we er dit seizoen in slagen om dat vol te houden tot het eind. Ik heb er met deze ploeg erg veel vertrouwen in. Naar mijn mening staat er een erg goed elftal”, vervolgt hij. “Ik verwacht er ontzettend veel van. Ik hoop mezelf zo snel mogelijk in de basis te spelen en een belangrijke speler te worden.”

Ook aanwinst Felipe Gutiérrez werd aan de pers voorgesteld. “Het is de belangrijkste stap in mijn voetbalcarrière”, zegt de Chileense middenvelder. “Ik heb er hoge verwachtingen van en verwacht ook veel van mezelf. Ik wil succesvol zijn voor de club en het vertrouwen dat zij in mij laten zien uitbetalen.”

Daarnaast maakten de Tukkers de komst van Pedro Salazar-Hewitt bekend. De voormalige perschef van PSV gaat zich bezig houden met Zuid-Amerikaanse betrekkingen, zoals de begeleiding van de net aangetrokken Gutiérrez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen