Spits Bilate verlengt bij Sparta tot medio 2015

16 juli 2012, 11:24

Mario Bilate heeft zijn contract bij Sparta opengebroken en verlengd. De boomlange spits heeft zijn in medio 2013 aflopende verbintenis op Het Kasteel met twee seizoenen opgerekt. Dat meldt het management van Bilate maandag op Sport-Promotion.

De aanvaller was verguld toen technisch directeur Wiljan Vloet onlangs kenbaar maakte over een verlenging te willen praten, ondanks het feit dat het oude contract van Bilate nog een jaar doorliep. "Daar straalde vertrouwen uit. Ik heb afgelopen seizoen eigenlijk mijn eerste volledige jaar in het betaalde voetbal meegemaakt en dat is me goed bevallen. Toen de club aangaf over een nieuw contract na te denken, wist ik dat het gevoel wederzijds was", aldus de spits.

Afgelopen seizoen wist Bilate zesmaal het net te vinden in de Jupiler League. "Dat moeten er dit seizoen meer gaan worden. Ik heb geleerd van de afgelopen maanden. Die ervaring neem ik mee het nieuwe seizoen in. En dat geldt voor meer jongens bij Sparta. We hebben een goede selectie staan en barsten van de ambitie om de Eredivisie te halen. Daar wil ik mijn bijdrage aan gaan leveren."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen