Huntelaar vindt het te druk om te beslissen

27 oktober 2012, 09:12

Klaas-Jan Huntelaar wil nog even wachten met het verlengen van zijn contract bij Schalke 04. Maar dat betekent niet automatisch dat de spits het niet naar zijn zin heeft in Gelsenkirchen. Hij vindt het momenteel gewoon te druk om de knoop door te hakken.

Afgelopen week nog was Huntelaar bepalend voor Schalke 04, in het Champions League-duel met Arsenal en ook in de competitie gaat het goed. Maar een keuze heeft de international nog niet gemaakt. “Het is nu te druk om te beslissen, er zijn te veel wedstrijden”, vertelde hij aan NUsport. “Maar dit soort prestaties geeft me een geweldig gevoel. En bij mijn beslissing zal het gevoel dat ik over de club en het team heb een grote rol spelen.”

Het liefst wil Huntelaar dit jaar landskampioen van Duitsland worden, maar volgens hem is FC Bayern München favoriet. “Bayern lijkt oppermachtig, die winnen alles dik, hebben al 26 goals voor en twee tegen. Het doel is zo hoog mogelijk eindigen. Hopelijk halen we weer Champions League-voetbal, dat is belangrijk voor de club.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen