Chelsea maakt er acht tegen Aston Villa

23 december 2012, 18:54   Bijgewerkt: 23 december 2012, 21:37

Chelsea heeft een heerlijke middag achter de rug. De Champions League-houder gaf Aston Villa zondag op het eigen Stamford Bridge een hard pak slaag. Het werd liefst 8-0 voor de ploeg van coach Rafael Benitez.

Fernando Torres kopte al in de derde minuut de 1-0 binnen. Voor de Spanjaard was het zijn zevende competitiegoal van het seizoen. Uit een vrije trap zorgde David Luiz rond het half uur voor de 2-0. Vijf minuten later maakte Branislav Ivanovic bij een hoekschop de derde Londense treffer.

Na een uur zorgde Frank Lampard met een afstandsschot voor de 4-0. Via Ramires, Oscar (strafschop) en Eden Hazard (solo) werd het 7-0. Het slotakkoord was voor Ramires. De Braziliaan tekende voor de 8-0. Kort daarvoor had Lucas Piazon de kans op die score laten liggen; hij miste een penalty.

Bij Aston Villa is Ron Vlaar nog altijd geblesseerd, Karim El Ahmadi bleef op de bank. Bij Chelsea gold het laatste voor het Nederlandse talent Nathan Aké. Chelsea klimt door de zege naar de derde plek in de Premier League, Aston Villa staat zestiende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen