Ajax met andere spelers op jacht naar revanche

Ger
30 januari 2013, 15:21

Ajax krijgt donderdag al een kans om revanche te nemen voor de competienederlaag bij Vitesse van afgelopen zondag (3-2). Beide clubs strijden in Emmen om een ticket voor de halve finales van de KNVB Beker. Trainer Frank de Boer overweegt zijn basisopstelling op een aantal posities te wijzigen.

"Het kan geen kwaad om de fysieke krachten van een aantal spelers onder de loep te nemen. Niet iedereen kan twee á drie duels per week spelen", legt De Boer uit op de website van Ajax. "Sommige jongens op de bank zitten er dicht tegenaan. Het kan geen kwaad om hen in te zetten in de beker. Je wilt ook zien hoe zij het doen op het hoogste niveau." De landskampioen kan in het Univé Stadion in ieder geval niet beschikken over Kolbeinn Sigthórsson en Ryan Babel. Na een schorsing is Ricardo van Rhijn wel weer inzetbaar.

De Boer beseft dat zijn ploeg afgelopen zondag een eerste prima mogelijkheid op revanche liet glippen. "Vitesse leek er niet meer in te geloven, maar kwam uit het niets terug. Een domper voor ons. In plaats van voor de 3-0 te gaan, hadden we misschien beter de 2-0 kunnen koesteren. Laten we hopen dat we ervan geleerd hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen