Gudelj: "Met beide benen op de grond blijven"

3 februari 2013, 09:14

NAC Breda is nog altijd zonder puntenverlies in 2013. De Brabanders wonnen zaterdag met 3-0 van PEC Zwolle en wachten daardoor dit kalenderjaar zelfs nog op hun eerste tegengoal. Coach Nebojsa Gudelj is dolblij met de goede serie.

"Drie wedstrijden, negen punten. Dan krijgt iedereen de complimenten", reageert Gudelj op de officiële website van NAC Breda. "Ik heb een team gezien dat wilde winnen en waar van de eerste tot de laatste minuut de motivatie aanwezig was. Er waren afspraken gemaakt, en die zijn nagekomen."

"We begonnen heel goed aan de wedstrijd, maar kregen daarna een mindere fase. Toch scoren we daarin. In de rust heb ik gezegd: doorzetten en op een goede manier de wedstrijd uitspelen. Daar verdient het team de complimenten, want dat hebben ze goed gedaan. We moeten nu wel met beide benen op de grond blijven staan. De volgende wedstrijd is zaterdag: ADO Den Haag, uit. We gaan deze overwinning wel vieren, maar geen vrije dag morgen", besluit Gudelj, doelend op vorige week. Toen kregen de NAC-spelers na de 0-4 zege bij RKC Waalwijk wel een dag vrij.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen