Juventus met één been in kwartfinale

12 februari 2013, 22:42   Bijgewerkt: 13 februari 2013, 08:23

Juventus is na één duel al heel dicht bij een plek in de kwartfinales van de Champions League. De Italiaanse titelhouder won dinsdagavond in Glasgow met 3-0 van Celtic. De 'Oude Dame' kreeg al na 3 minuten een 'rollator en een leunstoel' aangereikt met de openingstreffer. Een lange pass bereikte Alessandro Matri, die de bal door de benen van de blind vooruit springende doelman Fraser Forster binnen tikte.

Kelvin Wilson bracht in eerste instantie op - bijna nader inzien achter - de doellijn redding met een noodsliding. De Spaanse scheidsrechter Alberto Undiano had echter geen videobeelden nodig voor een vonnis, omdat Claudio Marchisio in de buurt was om nogmaals raak te schieten, hard en hoog. Later kreeg Matri de eer die hem toekwam.

Amusant was niet alleen het onderling gebakkelei, ook zonder bal, maar ook het alles-of-niets-spel waarmee de Schotse kampioen nieuw succes najoeg. Het resulteerde niet in vloeiende aanvallen, wel in een aantal kansen die meestal aan toeval waren te danken. Kris Commons kreeg er een paar. Hij dwong de Italiaanse doelman Gianuigi Buffon in elk geval tot optreden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen