Moisander: "Balen, maar knop moet om"

23 februari 2013, 10:14

Het Europese avontuur van Ajax werd afgelopen week bruut ten einde gebracht. Lang treuren is er echter niet bij voor de Amsterdammers, zondag staat namelijk alweer de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma.

"De knop moet om", aldus Moisander in De Telegraaf. "Tegen ADO Den Haag en FC Twente moeten we laten zien écht om de titel te strijden en tussendoor kunnen we ons ten koste van AZ plaatsen voor de bekerfinale. We moeten voorkomen dat we in één klap alles weggooien."

Mede door een misser van de Finse verdediger ging Ajax via strafschoppen onderuit in Boekarest. "Er zat druk op die strafschop, maar er zijn geen excuses voor die misser. Ik heb mijn verantwoordelijkheid gepakt, maar raakte de bal veel te veel aan de onderkant. Balen, want ik wist dat als ik zou scoren de druk weer bij Steaua zou liggen. En ons vertrouwen in Kenneth Vermeer was groot. Het komt hard aan dat we er uit liggen. We wilden door en Chelsea was de volgende tegenstander geweest. Dat soort wedstrijden hoop je te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen