Rutten: "Goede en terechte overwinning"

17 februari 2013, 18:02

Vitesse doet nog volop mee in de strijd om rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal. De Arnhemmers wonnen zondag met 2-0 van FC Groningen, al erkende coach Fred Rutten na afloop dat het niet eenvoudig ging.

"In de eerste fase waren wij zoekende, eigenlijk de gehele eerste helft", zegt Rutten op de FC Groningen-website. "We kregen gelijk aan het begin een behoorlijke kans met de kopbal van Reis. Als die erin gaat, wordt het een heel andere wedstrijd. Zonder Theo Janssen en Gaël Kakuta aan de linkerkant was het bij ons onwennig. We zakten te ver terug en lieten Groningen juist te ver komen."

"Na de pauze hebben we eerder druk gezet en was het juist agressiever. Op de juiste momenten maakten we de goals. Piet Velthuizen had vandaag een belangrijke rol. Hij pakte de bal van Lindgren. Als het 1-1 wordt dan kan het nog onrustig worden. En als we bij rust met 1-0 achter staan na de kans van Género Zeefuik, dan mogen we ook niets zeggen. Al met al was het een goede en terechte overwinning van ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen