Swansea City met kater naar Wembley

17 februari 2013, 17:51   Bijgewerkt: 17 februari 2013, 18:55

Swansea City heeft een dramatische generale afgewerkt voor de League Cup-finale, volgende week tegen vierdeklasser Bradford City op Wembley. De equipe van manager Michael Laudrop kreeg zondag met 5-0 op de broek van Liverpool.

Liverpool had dit seizoen nog geen enkele keer gewonnen van een ploeg uit de top tien van de Premier League. Maar daar zag trainer Brendan Rodgers op het eigen Anfield verandering in komen tegen zijn voormalige werkgever.

Bij rust stond het nog slechts 1-0 voor Liverpool, door een benutte strafschop van Steven Gerrard in de 34ste minuut. Maar in het tweede bedrijf ging het hard. Swansea bakte er niets van en kreeg hiervoor de rekening gepresenteerd. Na vijftien tellen al werd het door toedoen van Philippe Coutinho 2-0. Via Jose Enrique (mooie combinatie), Luis Suarez (solo) en Daniel Sturridge (penalty) werd het 5-0.

Dat konden Michel Vorm, Dwight Tiendalli, Jonathan De Guzman en Kemy Agustien niet voorkomen. Het viertal stond in de basis bij Swansea. Liverpool, waar Oussama Assaidi ontbrak, neemt door de riante zege de zevende plaats over van Swansea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen